October 24, 2024

Vysoký čaj na rotundě v Neiman Marcus SF

VAROVÁNÍ: Scroll ne dále a nedívejte se na žádné další z těchto fotek, pokud jste v současné době hladoví, že byste mohli jíst stoh post-It.

Beze srandy. Myslím to vážně.

REKLAMA

OK … Pokud budete číst další, neříkej, že jsem neřídil.

Jedná se o fotky od podpisové čajové služby v Rotundě v Neiman Marcus SF přímo dolů, kde je akce v Union Square, a bude to dávat v tom tachu.

Oh, chlapec … nemůžu se ani podívat na tyto fotky, aniž bych si přál, abych tam byl právě teď plnoucí tvář s malými sendviči, koláče a soubory cookie velikost mého palce.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Málo lepší než jahodové pop-koláče, které teď mám na snídani! (I když někdy pop-tart opravdu zasáhne místo, nemůžu lhát.)

Minulý týden jsem se tam potkal některé kamardy, Arianne z třpytky Geek Blog, její dcera dítěte Sarah a můj kamarád Marisol.

Služba Signature Tea Service je skvělý způsob, jak si odpočinout od nakupování několik hodin, kdybyste navštěvovali město s přáteli. Stojí to 45 dolarů za dostatek prostředí, hrnec čaje pro každou osobu (vybrané z široké škály příchutě) a pikantní sendviče, sladkosti, skóze a ovoce pro noms.

Každý má jiný nom-stravovací strategii, ale začal jsem s pikantními sendviči (plátky okurky, s krémovým sýrem byly moje nejoblíbenější, pozorně sledoval vejce salátem), pak se přesunul na scones (které jsem se doused v citronovém tvarohu) , Před dokončením sladkostí, který zahrnoval perník cookie, která mě cítila, že jsem tavil do křesla …

TAK DOBRÉ.

Samozřejmě, čaj byl také delikátní. Objednal jsem si vanilkový kecaf černý a dokonale spároval s občerstvením.

Pokud půjdete, doporučuji provést rezervaci nejprve, jen v případě, že je to rušný den, a žádat o jeden z tabulek s výhledem na Union Square.

To prostě vykopne zážitek nahoru.

Myslím, že by to bylo zábavné zkušenosti pro dívčí den, nebo možná máma a dcerový den. Možná příště jste v SF?

Mimochodem, nominuji Sarah, moje holčička Arianne je pro nejlepší baby vlasy za rok 2015.

Podívejte se na všechny okouzlující vlasy! A můžete věřit, že je jen tři měsíce stará? Že faux-hawk je také přirozený. V něm není absolutně žádný produkt.

REKLAMA

Je zřejmé, že toto dítě má v budoucnosti šamponované reklamy.

Zábavné odpoledne v Rotundě! To jsem já (a holčička!), Sarah, Arianne a Marisol
Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.