October 24, 2024
Uncategorized

Neděle s kartami Kočka, make-up stejně jako kosmetický blog maskot, sv. 355

Vážený deník,

Ah, léto … to je moje preferovaná doba roku.

REKLAMA

Ach! Správně, jak jsem napsal, že jsem si uvědomil, že jsem zapomněl na jaře, který jsem se stejně jako od vynikajícího salátu, ale to je určitě moje druhá preferovaná doba roku.

Byl jsem venku hodně času. Mezi mým zahradnickým i snahou o zajištění obvodu je tolik co dělat. Vypadá to jako nějaký kočičí nebo ještě jeden se vždy snaží proniknout na majetek. Kočky kolem tady nemají žádný úctu k hraniám, říkám, že to, stejně jako já se to nelíbí, když kočky přicházejí nezvané.

Zahrady dělají velmi dobře. Hibiscus kvetí, stejně jako oni pach božský. stejně jako rajčata? Dějí! Nezajímá mě o masitém ovoce, nicméně listy ochutnat. Měli byste je vyzkoušet někdy. Jsou úžasné v salátu se stranou slunečnicových listů, stejně jako trávy.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Víš, jsem si jistý, že se mi líbí zahradnictví, stejně jako věřím, že mám pro to ekologicky šetrnou tlapou, protože to cokoliv přijde přirozeně.

S výjimkou zavlažování. Nedělám zavlažování. Nechám to na své landscaper / asistent.

Ptáci venku jsou extrémně nepříjemné, takže je to jedna věc, se kterou se zabývám, stejně jako to souvisí s domácím zábavním systémem, který jsem začlenil, když jsem navrhl zahrady.

V podstatě nefunguje, protože ptáci porušují pravidla. Měli by omezit své aktivity na malou oblast, kde bych je mohla sledovat z pohodlí mašavicového velitelského centra, ale ve skutečnosti převzali. Oni kopí semena všude, stejně jako klepání nad mými rostlinami, ale nikdy neudělejte žádný typ čištění. Je to hrubý, špinavý, stejně jako naprosto nesporný. Něco se o tom musí udělat.

Což mi připomíná, myslím, že mourovací příkazové centrum potřebuje určitou rutinní údržbu. “Siri mi připomíná, abych zítra vyprávřil dodavatele, aby zítra zkontroloval.

REKLAMA

Některé šrouby se uvolňují, což se mě týká, protože trávím vynikající nabídku času k dispozici řízení mé říše.

Dotknu se základny ještě jednou.

Zůstat báječný,
Záložka

Leave a Reply

Your email address will not be published.