October 24, 2024
Uncategorized

Neděle s kartami kočka, make-up a odvolací blog maskot, sv. 321

Uzkoušený Kitty Supermodel a servis Mogul záliby Kočka se mnou posadila se mnou pro velmi zvláštní rozhovor dnes ráno (on byl placen v pochoutek), a jsme pokryli klíčová témata, jako je PET PEEVES, LUCKET Seznamy a znamení zvěrokruhu.

Neměli jsme čas se dostat na všechny vaše otázky tentokrát, ale udržet ‘EM přichází, protože záložky absolutně to chce dělat znovu.

REKLAMA

Tento příspěvek je sponzorován Purina Pro Plan #proplancatpartner. Informace o mé politice mé vysílání naleznete v mém vyloučení odpovědnosti.

O Purina Pro Plan Cat Food

REKLAMA

Kdykoliv naplním jeho misku s Purina Pro Plan Indoor Care Suché kočky jídlo, jazýčky probíhají od kdekoli on je v domě, i když stále má nějaké jídlo vlevo. Myslím, že preferuje to svěží … stejně jako v rovině z tašky! Velký sortiment suchých a mokrých kočičích potravin a občerstvení, prodávaných výhradně u speciálních obchodů PET, lze nalézt ve třech speciálních výživových platformě – vychutnat, Finesse, Finesse a zaměření – s každým vzorcem vytvořeným pro poskytování pokročilé výživy, které pomáhají přinést nejlepší ve vaší kočce. Pro mnohem více informací o nich, podívejte se na www.proplan.com a následujte Purina Pro Plan Cat na Twitter @Proplancat.

Váš přátelský obyčejný appeal závislí,

Karen a Tabs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.