October 24, 2024
Uncategorized

Unsung Make-up Heroes: Laura Mercier Secret Rustrial Prášek

Secret Spráš prášek Laura Mercier
Ne znamená, že je Laura Mercier tajný rozjasňující prášek sexy nebo vzrušující.

Je to volná tvář prášek s jediným talentem, ale je to talent, který si vážím.

REKLAMA

Sady pod-očí korektory – a to není hemovitá, ale to dělá svou práci dobře. Pokud jsou kruhy Temné pod očima zušištěm vaší existence, protože jsou moje, tajný jasný prášek je fantastický.

Myslím to vážně! – Patří k periodické tabulce prvků. To je, jak si myslím, že je to. Světelný prášek pro nastavení vzduchu má v sobě bílé pigmenty, které vytvářejí jemný zesvětlovací efekt a pomáhají zrušit tmavé stíny.

Používal jsem tyto věci s korektorem na mých tmavých kruzích pryč a na několik let, a to nikdy nevypadá cakake-on nebo hádanku s záhyby. Udržuje mé korektory od scootingu a také zvyšuje dobu opotřebení. Ideální, když sotva dostáváte spánek, a / nebo jste nedávno pokousali zombie a jste to blízko soustružení.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Protože, jasně … Když člověk ztrácí své poslední pozůstatky lidstva, temné kruhy jsou stále obavy. #prioritality

Anywho! Měl jsem tenhle jar, jako sedm let. Jo … trvá dlouho. Trvá to jen malé množství pro nastavení korektorů.

Dlouhodobý běh série Unsung Heroes nabízí některé z mých nejoblíbenějších stálých sběrných produktů z řady lhostejných značek šarm.

Chcete-li použít, načte malou částku (nechcete použít příliš mnoho; Jinak to vypadá zřejmá) na načechrané oční stíny štětec jako Mac 217, a vrstva, která přímo na vrcholu mého pod-očí korektory pomocí náhlaví pohyb, spíše než pohybující se pohyb.

(Nechcete, aby si přejíždil, abyste se mohli neúmyslně posouvat váš korektor a skončit vypadat mnohem unavřenější. Žádný mě gusta.)

To je moje tlapa pro měřítko …
Kdysi aplikovaný, tajné rozjasnění zamkne vaše korektory, kde by mělo chovat po zbytek dne.

REKLAMA

Dodává se také ve dvou odstínech. První, # 1, je pro férové ​​a střední tóny pleti, zatímco # 2 je pro médium, opálení a tmavší tóny pleti. 0.14-unce JAR vás nastaví zpět 24 dolarů a můžete ho najít nyní na čítačích Laura Mercier a online.

Váš přátelský sousedství Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.