October 24, 2024

Jaké jsou 3 mnoho cenných věcí souvisejících s krásy (nebo neuděláte), když jste absolutně stisknuta?

Zde na záložkách Cat Industries LLC, pracovní den začíná bezprostředně v 8:00. Ostrost – na tečku, protože záložky mají velmi nízkou toleranci pro tardiness … pokud to není jeho vlastní.

Dnes ráno, stejně jako obvykle, jsem běžel za sebou. I když mám jen 30 sekundový dojíždět do kanceláře (je to, uh, ideální po hale), je to neuvěřitelné, jak obvykle jsem pozdě.

REKLAMA

Jen si srandu … to je vlastně něco morbidního vtipu, protože normálně začínám dělat něco práce souvisejícího pro karty v dopoledních hodinách dobře před 8.

Dnes bědím za sebou.

Víš, jak to půjde … CFO (hlavní důstojník kočičí) očekává, že budete mít na jeho becku a volání, takže začnete své dny brzy a dokončit pozdní čas.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

To samozřejmě naznačuje, že musí spěchat, aby se připravil ráno, ale šéf stále očekává, že mě dorazí do kanceláře, prudce (jako bych chtěl být schopen jít od zatčení na okouzlení za 3 minuty, Sheesh! ).

Dobře … Co udělá? Jedinou skutečnou možností je přizpůsobit se.

Měla mě přemýšlet. Jaké jsou tři mnoho cenných věcí souvisejících s krásou (nebo neudělám), když jsem absolutně tlačen?

1. nechat můj hánko jít nemytně

Nebudu přeskočit své post-workout sprcha (nemůžu to postavit, když je moje kůže lepkavá, zejména na zadní straně mého krku a kolen, ugh!), Ale můžu s tolerovat, že mytí vlasů.

Moje kořeny se dostanou zpocený a mastný a celkově pěkně drážka, ale alespoň tam je suchý šampon. Přeskakování šamponu a kondicionér, které mě šetří nejméně 10 minut (mám spoustu vlasů), a pak dalších 15-20 minut, než abych nemusel dělat vlasy.

To je jako 30 minut uložených ideálů.

2. Nechte srst létat!

Gurl, ani mě nezačínáme o vlasy, protože budeme tady několik dní!

Jsem chlupatý šelma, a normálně se oholím každý den – nohy, “jámy, celá sada a cavroodle – ale když budu běžet pozdě, jen říkám” eff to a přijmout svůj sasquatch. Pak se pokusím najít něco v mém skříni, abych se nosil, který pokrývá nejritaější z mých chlupatých bitů (bez tílko nebo šortky).

3. Organizované základy odvolání

Tak jsem začal udržet všechny své minimální make-up základy v organizátorovi akrylového stolu s partou malých oddílů (mám to jako dárek), a já tě ne – ta věc úplně změnila můj život!

Držím své primery v jedné části, nadaci v jiném, obočí produkty v jiném prostoru …

Dostanete obrázek.

Rozhodující má vše, co musíte připravit na jednom místě, ale stále se oddělí. Tímto způsobem je vše snadné najít. Nemusím se pustit přes zásuvky a tašky pro ideální kartáč.

It saves SO much TIME.

REKLAMA

Nemohu najít přesně stejného pořadatele, který mám, ale tento 6 sekcí akrylový organizátor ($ 12.99) z kontejnerového obchodu musí dostat práci v pořádku. Za 12,99 dolarů, to je dobré časově úsporné investice.

A co ty? Jaké jsou tři mnoho cenných věcí souvisejících s krásou (nebo neuděláte), když jste absolutně stisknuta?

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.