October 24, 2024
Uncategorized

Kabina v lese (ne Joss Whedon verze)

Hej tam od sněhu!

No … Od malého množství sněhu zůstalo na zemi po krátkém sněžení přímo před několika týdny.

REKLAMA

El Hub i já jsme stále v reddingu v blízkosti hraničních kontroly Oregonu pro domácnost pro prázdniny, ale včera jsme si vzali krátkou jízdu, abychom šli do některých příbuzných v jejich kabině nedaleko instalace Lassen.

Fun Fakt: Lassen Peak, jeden z pouhých dvou sopek v souvislých Spojených státech, aby vybuchli během 20. století (druhá instalace St. Helens), je nejjižnější aktivní sopka v kaskádovém rozsahu. Před jeho poslední erupcí 22. května 1915 to bylo mnohem více než 1000 stop vyšší než jeho současná výška 10,457 stop.

Konečná ohrožená, právě tady jsme!

Domácnost má relaxační horskou kabinu v lese, stejně jako je to nádherně klidná, stejně jako klidná.

REKLAMA

V této oblasti jsou skvělé nabídky zvířat (dokonce i některé medvědi!), I když jsem na této cestě neviděl žádný typ zvířat. Udělal jsem však, slyšet woodchuck nebo Chipmunk Chucking v dálce …

Vlastně si nejsem jistý, co to bylo. Mohlo by to být Chihuahua na volném místě. Upřímně, co vím? Jsem městská dívka, lol!

Právě teď je jen lehký prach ze sněhu na zemi, které mi říkají, je pro tuto dobu neobvyklý kolem roku (byl to suchý rok). Byl to pro mě dostačující. Měl jsem výbuch, který v něm opustil stopy, stejně jako odhlášení z blízkého lesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.