October 24, 2024

MAC Unsung Heroes: Mineralizace Skinfinish v globální záře

Tento unsung Hero je oblíbený pád.
Kočičí dámy, je to opravdu začínat tady vychladnout, a včera večer, poprvé v měsících jsem musel zapnout topení před lůžkem.

Po létě, že záda mých kolen může osvědčit, že je jedním z nejistějších v nedávné paměti, nemůžu ani začít říct, jakou úlevu je opět nosit dlouhé rukávy a ponožky! – A já jsem mnohem víc než trochu extatický o vyhlídce na uvedení make-upu, aniž by zcela uklouzl z mé zpocené tváře. ?

REKLAMA

Což mě přivádí k tomuto celkovému pokladnu: MAC mineralizaci Skinfinish v globální záře, $ 34 neutrální Golden Tan Highlighter. Pokud chcete nejvíce jemně božský lesk, nehledejte nic dále.

Ostatní klíčové produkty ve směsi: NARS Amour červenat na jablkách a městskému rozpadu HEX rtěnky na rtech
Nosil jsem to včera, když se moji rodiče přišli navštívit mě Connor (kdo jsem blázen? Jsou všichni o tom, že dítě!) Musím mít, co je zářící na tváři! ”

To je, kolik táhne globální záře, člověk. Otočí ženu, která si dříve myslela, že zvýrazňovače jsou pouze ty neonové značky, které prodávají v kanceláři depa do maquillage věřící.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Global Glow je jedním z mých celoživotních oblíbených zvýrazňanů na opotřebení roku, ale je to obzvláště Fiyah? Jak v létě vítí dolů a pád kopne, protože, pokud jste něco jako já, je to doba roku, kdy jste stále nosili trochu letní barvy na tváři, a globální záře zlatý tan opravdu doplňuje tóny pleti od NC20 a nahoru.

Yup, stále nc42

Pokud jste na veletržní straně, zatím nechodte! Můžete také nosit globální záře, ale bude to fungovat mnohem více jako třpytivý all-over Bronzer. (Poznámka: Pokud to uděláte, musíš být absolututně s lesklými bronzery, a doporučuji používat největší, nejmenší obličejový kartáč, který můžete najít, aby to difundoval.)

Nejsem velký fanouškem párování Dark Fall Ret se zvýrazňovačem, který svítí z vesmíru (jen mám pocit, že je to příliš mnoho věcí soutěží o pozornost), a zatímco globální záře by se mohlo zdát jako třpytový útok, který čeká, když vidíte Je to v kompaktním, jakmile budete trvat trochu na horní lícní kosti, vypadáte jemně zářivá.

Přísahám, bude to každý kolem vás závidět svou zářící kůži (dokonce i dámy, které obvykle Eschew makeup).

REKLAMA

Říká to.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.