October 24, 2024

Co je jedna věc, která značně změnila kůži pro lepší?

Nošení: nic
Byl to nový prací detergent? Vystřihnutí čokolády z vaší stravy? Pití mnohem více vody? nosit méně make-upu? Ořezávání vašich bank? Jít do postele dříve? Nalezení nového produktu? Postup? Nový dermatolog, jehož poznání se rozloučily mraky a nechal slunce svítit?

Existuje několik věcí, které mi opravdu pomohly, ale jeden hned pružiny na mysl: kate Somerville Anti-Bac Clearing Lotion, který jsem používal a miloval roky. Nalezení vzhůru výrazně změnilo kůži pro lepší. Bez ní se rozpadnu, žádnou otázku.

REKLAMA

Pro malý bac příběh (dostat to? Haha, špatná slovní hříčka), začal jsem bojovat s aknou kolem 11 nebo 12 a zabalil s ním pryč a dále (většinou on) pro spoustu mého života.

Po celá léta jsem (myšlenka) vyzkoušel všechno – každá OTC pasta, podložka a smetana; Antibiotika (která spousta dermatologů předepsaných pro akné zpět v den), obličeje – vážně, všechno. Pak na vysoké škole jsem skončil dělat kolo předpisu Accutane.

Nepamatuju si potenci, ale vzpomínám si na kůži (dokonce i mé rty), když jsem ho používal, a každý pupínek se zbláznil a najednou se vztahuje k hlavě. Bylo to velmi nepříjemné, ale fungovalo to. Moje kůže zůstala několik let jasně, ale pak v mých 30 letech jsem začal dostat hormonální breakouts podél brady a kolem úst, a to bylo hrubé.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Znovu jsem se snažil všechno, co jsem mohl dostat ruce – každá nová ingredience a produkt, který jsem mohl najít. Dobré staré produkty kyseliny salicylové kyseliny pomohly trochu, stejně jako mírné objasnění lotionu Clinique, ale zcela nevyčistili kůži.

To, co nakonec skutečně pomohl, byla stará škola benzoyl peroxid, ale ne jen jakýkoliv benzoylperoxid. To, co pro mě fungovalo, bylo proaktivování opravy léčby (jeden s 2,5% benzoylperoxidem), který jsem používal roky, ale nenáviděl jsem vůni (bp páchá jako plastové hračky pro mě). Také jsem nenáviděl, že jsem nemohl jen jít do obchodu a dostat to, když jsem potřeboval víc. Proactiv měl jako předplatný systém, a automaticky odesílat mnohem více lahvích věcí (a samozřejmě mě nabijte) a skončil jsem s tak spoustou dalších lahví věcí, které jsem nikdy nepoužil.

Nakonec, obchoďáka v blízkosti mého domu dostal proaktický prodejní automat, ale byl ideální uprostřed nákupního centra, a já jsem vždycky cítil zvláštní dostat zit lék s každým, kteří chodí kolem mě …

Každopádně, Kate Somerville Anti-Bac Clearing Lotion byl herní měnič. Byl jsem trochu nervózní o tom, že se to snažím, protože to byl 5% benzoyl peroxidový vzorec, a já jsem použil smetany s tímto stejným množstvím, než se vyschla kůži, ale Kate není. To také nemá, že funky BP vůně, to vrstvy dobře pod make-upem, a já si můžu vyzvednout na Sephora.

Když jsem o tom předtím, a jsem si jistý, že budu znovu, protože to výrazně změnilo kůži pro lepší.

REKLAMA

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

P.S. Oh, yeah, and here’s something that considerably made my skin worse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.