October 24, 2024

Absolutní best-of-the-nejlepších očních očních

Moje tři nejlepší, nejlepší oční víčka!
Eyeliner musí být mým mnoha oblíbeným make-upem … nebo alespoň jeden z nich. Byl jsem konzumován okřídlenou vložkou pro opravdu, opravdu dlouho, stejně jako dlouho, stejně jako jsem se snažil soooo četné očních víček v průběhu let ve snaze získat ideální křídlo. Buďme upřímní … tak četný z nich jen obyčejný sát, nicméně tyto tři jsou úžasné.

Důvodem, proč se mi líbí okřídlená vložka, stejně jako jen oční linky obecně, je od té doby, co můžete využít skutečně zvýraznit oči. Moje oči jsou trochu na malé straně, takže se snažím, aby byly popu co nejvíce! Dokonce jsem udělal tutoriál na okřídlených očních linkách ve čtyřech jednoduchých krocích na mém blogu.

REKLAMA

Oční linky je jedním z těch věcí, které je buď opravdu dobré, nebo opravdu, opravdu špatné. Typicky není mnoho mezi nimi. Typicky, když si koupím nový make-up, pokud to není moc skvělé, mohu obvykle pracovat, dokud to nepovrhuji, ale ne s oční linky. Aby vaše vložka vypadala dobře, vložka musí být opravdu dobrá.

Předpokládám, že mi dělá typ snobu oční linky! Využívám jen to nejlepší z nejlepších, stejně jako jeden z těchto tří je vždy v make-upu.

1. Stila Zůstaňte po celou dobu odolné vůči vodě odolné proti vodě (22 USD)

Stila Zůstaňte po celou dobu likvidní oční vložka v černém (22 USD)
Držím nákup Stila Zůstaňte po celou dobu vodovodolní tekuté oční vložka, stejně jako znovu opět, protože nikdy nepřestane pracovat mě! Má tenký cíl, stejně jako dobrý bod, takže můžete rychle získat dobré ostré křídlo s tím, aniž byste se snažili stejně dobře. Podle typu pokládání na jeho boku, můžete ji přetáhnout stejně dobře jako rychlá linka podél lasové linie. S neprůhledným černým vzorcem, nikdy nemusíte přidat druhý kabát, což je tak pěkné! Svou jsem také zjistil, že pokud si udržet čepici vytrhl na skutečně pevně, trvá několik měsíců. Nelíbí se mi to, když se oční linky vyschne po několika týdnech, ale měli byste s tímto problémem nikdy mít problém.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Stila zůstat po celou dobu tekuté oční vložky cítil tip
Lehce zatlačte, abyste získali velmi tenkou čáru, nebo aplikujte mnohem větší tlak, abyste získali silnější linku

2. balzám Schwing tekuté oční vložky ($ 17)

Balík Schwing tekuté oční linky v černém ($ 17)
Zkoušel jsem spoustu věcí z balzámu v poslední době, stejně jako se mi líbila každou věc, včetně Schwing tekuté oční vložky v černém. Věřím tomu, co se mi líbí tolik o tom je přesně, jak se hřiště černá, stejně jako matný.

Líbí se mi vzhled, který mi poskytuje, stejně jako jsem nikdy nezkoušel ještě jednu vložku, která dělá přesně to samé. Schwing má plstěný hrot, který je můj výhodný typ tekutého tipu oční linky, ale spíše než je jako značka, ponořujete jej do láhve, stejně jako výrobku nátěr aplikátor.

Podle mého názoru je to trochu těžší využít, než Stila zůstane po celou dobu tekutého očního vložka jen proto, že požadavek otřete trochu přebytku na okraji láhve, abyste měli nejlepší množství pro získání skutečně křupavé linie Není to tak dobře.

Přesto, pokud vložka není vaše věc, může to udělat něco o něco mnohem obtížnější, pokud jste vložka narkomani, máte požadavek vyzkoušet tento. Neprůhledný matný povrch je umřít!

Balzam Schwing je cítil tip
Tak černý, stejně jako matný!
Hezká, křídlo s využitím Schwing!
3. Make-up trvale Aqua XL voda odolná oční tužka ($ 21)

Make-up trvale aqua xl voda odolná oční tužka v m-10, matný černý ($ 21)

REKLAMA

Co se týče tužkových očních vložek, make-up trvale aqua XL voda odolná oční tužka v m-10 nemůže být porazit! Právě jsem nedávno vyhodnotil celou linku a spadl se s nimi, zejména černý.

Primárně jsem to jen využíval na mém utrpení, stejně jako vodorysku, protože opravdu zůstanou. Je to tak těžké objevit oční linky, která se nepohybuje, zejména když vaše oči voda jako chudá jako moje. Stejně tak nemusíte sedět škrábání oční bulvy, která se snaží získat dobré barevné výplaty. Dostanete hladkou aplikaci v jednom průchodu. Mám rád všechny barvy, které nabídly taky. Můžete se s nimi opravdu zábavné

Make-up trvale aqua xl voda odolná oční tužka
Mmm, hladká, máslová barva …
Moje vybíravé oči byly spotřebovány všemi třemi těmito očními víry, stejně jako oni nikdy mě neuspěli! Jaké oční linky získala ve vašem make-upu velmi první třídou?

Leave a Reply

Your email address will not be published.