October 24, 2024

Pokud máte rádi vložky s tuhými tipy, nechte Ardency Inn Modster Easy Ride SuperCarged Liquid Liner Vezměte si na jízdu

$ 20 Moder Easy Ride Supercharged Liquid Liner by Ardency Inn
Důležitá otázka pro vás: Jaký je váš postoj na LLT (tekuté liniové tipy)? Pokud máte rádi tuhé tipy, které nemají spoustu dávat ’em, nový moder Easy Ride SuperMarged tekuté vložka by Ardency Inn ($ 20), jen by vás mohlo vzít pro snadnou jízdu.

Je to proudová černá likvidní vložka s pedálovým pigmentem na kovový pedál a dlouhosrstý vzorec. To prostě trvá jeden průchod k produkci zcela neprůhledné linie, a tato jízda ráda jde rychle! Protože Modter schne za méně než minutu, nebudete muset starat o to, že se převede do vašeho záhybu.

REKLAMA

Jediná věc je … Nevím, jestli jsem pro tuto jízdu dost dobrého řidiče. S moderovým tuhým špičkou (travitat se k pružnějším tipům většinu času), moje linie jdou mimo silnici. Obvykle skončím s zubatými hranami a vložkami v místech, které nepatří, což je příliš špatné, protože mám rád vzorec, cíl a celodenní čas opotřebení. Dávám modterem šílené rekvizity pro pigmenty.

REKLAMA

Pokud se vám líbí vaše vložky ztuhne, zkuste to. S výjimkou špičky, který je částečně osobní preferenční věc, myslím, že je to sladká jízda.

Cena: 20 dolarů
Dostupnost: k dispozici nyní online a na Sephora
Make-up a kosmetické blog Hodnocení: b

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.