October 24, 2024
Uncategorized

O víkendu s Woodwinked: Oko dne s Mac Woodwinked Oční stíny, stejně jako Mac Costa Riche Eye Khol

Skutečně jako tato kombinace: MAC Woodwinked oční stín, stejně jako Mac Costa Riche Eye Khol
Všechno to pršelo všechno minulý víkend, stejně jako já jen opustil domov dvakrát – kdy dostat vlasy v sobotu, stejně jako kdy v neděli odpoledne spustit nějaké úkoly. To je to, co jsem použil pro ty, třpytivé zlato, stejně jako teplý hnědý oční vzhled, který jsem se otřásl v dešti na cíl, molo 1 stejně jako TJ.

Budu šťastně zásobník několik eyeshadows na mých víčkách jakýkoliv druh dne v týdnu, ale někdy musíš udržet věci jednoduché, ya vědět? – Zvláště na deštivých neděli, když právě putujeme.

REKLAMA

Mac Woodwinked oční stín, stejně jako Costa Riche Eye Khol
Jediné, co jsem udělal, byl Pat Shimmany Golden Brown Woodwinked, jeden z mých všech upřednostňovaných stínů v MAC je celá dlouholetá linka, na víčkách s plochou oční stíny štětcem, vyklopte okraje s klenutým stínem kartáčem, stejně jako řádek Moje lash stejně jako vodovodní linky s Costa Riche (také z dlouhodobé linie). Poté jsem jen rozmazal okraje s přesným stejným plochým čistým, používal jsem se aplikovat dnowinked.

Ta-da! Jednoduchý Peasy, stejně jako já věřím, že to vypadá náročnější, stejně jako elegantní, než je to opravdu.

To je Mac Brun Eye Shadow v mém obočí stejně jako lékaři Formula CC řasenka na mých řasách

REKLAMA

Možná to za to trochu šaty, možná budete mít něco zlatého, stejně jako třpytivé, jako Mac ukazuje zlatý nebo metropolitní rozpadní půlnoční oční oční linky, na víčkách.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Což mi připomíná … UD je Midnight Cowboy Shine Eyelinter je na prodej správné meow na internetu za $ 9.

Pár, že s jejich kamarády a fanatiky 20% sleva na prodej pokračovat (použijte kód ffspring14 on-line), stejně jako to je poměrně nádherný obchod.

To je mosen mantaloupe červenat s Mac Golden Bronzový duhový prášek / volný na mých tvářích, stejně jako Mac Pro Longwear Lip tužka v dynamo s přesýpací hodiny nektar extrémní lesk lesku na rty

Leave a Reply

Your email address will not be published.