October 24, 2024
Uncategorized

[Sprchové soubory] fantastické tropické duo z h2o + krásy … a jednorázové holicí strojky k prevenci

věci v mém sprše, které milují … a věci nejsem
Ok, přijdu čistý (haha! Dostaňte to?). Utratím v mých sprše ve své sprše od 1) Nikdo se mě nezeptá, když jsem tam, když jsem tam, 2) Nikdo kousne mé kotníky, 3) Nikdo na mých vlasech netopí, snaží se dostat na klíně, nebo prosit pro jídlo (Mluvím s vámi, kartami). Je to moje místo bez rizika, takže pokud se zdá, že trávím mnohem více času sprchování než typická dáma by měla, protože se schovávám.

Pár věcí, které v současné době využívám v hledání skryté čistoty …

REKLAMA

H2O + Charm CHARM COCONUT Verbena tělo prádlo, jakož i tělo Body Body Duo ($ 34 pro oba)

Budu to telefonovat. To bude léto 2018 “musí mít.” Mezi pěnivým lázním gelem (bubnovou nirvanou), stejně jako hydratační tělesné máslo (mám ještěrku, jakož i ještě dvakrát / den – když ráno, stejně jako ještě jednou v noci), moje pokožka voní jako já Jen se právě teleportoval od Grand Hyatt v Poipu na Kauai.

Lemony bez odvzdušnění do slibe území, stejně jako kokos-ořech, aniž by vonící jako korny hvězda parfémy. Je těžké objevit něco, co voní tropický bez poznámek EAU de SunScreen, La Bobbi Brown Beach, stejně jako to narazí na místě. Navíc, zády kolen se necítí lepkavé později (naprosto klíčové).

Jsou to také skvělá nabídka, pokud je koupíte společně v Duo. $ 34 pro 12,2-oz. Láhev praní tělesa, stejně jako 8-oz. Láhev tělesného másla ($ 40 koupil samostatně).

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

5 z 5 srdcí.

Gillette Venus jen 3 holicí strojky ($ 5,99 pro čtyři)

Představte si holení bity ženy s plastovým nožem másla z dětské narozenin.

Jo, ty mě opustily s ramena zarostlé vlasy na mé linii Bikini. VYPÍSKAT. Nohy, stejně jako podpaží jsou průchodné, stejně jako slušně hladké, ale budete muset znovu oholit za den nebo dva, v závislosti na závažnosti situace vašeho Sasquatch. 5,99 dolarů za balení čtyř.

REKLAMA

2 z 5 srdcí.

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.