October 24, 2024

5 věcí, které chcete vědět o Ouai Anti-Frizz účesových listů (začínají se vyslovením “ouai”)

pro peněženky a kapsy
Přemýšleli jste někdy, že bys to dostal do svých kořenů …?

Nebo můj čelo?
Já jsem kluk! Ne, opravdu nemusíte být v mém zámku, a opravdu nemusíte být v tom teď, když moje kořeny začínají nahlédnout, OMG. Když je sakra moje další schůzka vlasů!?

REKLAMA

Každopádně je na mém vlasové linii neskutečné jeskyně vlasů s prameny, které vyčnívají a střílí v lichých úhlech a normálně je musím koaxializovat na místo s pružnou vlasovou pastu a hairspray.

To normálně dělá trik, ale když to neudělá … Řekni hey tam na tyto listy Ouai Anti-Frizz.

(Ahoj!)

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

1. Je to vyslovováno “Way.”

2. Tyto vůně jako hrnčířská stodola.

VÁŽNĚ. Víš, že voní, že hned napadne váš prostor, když chodíte do obchodu s hrnčířským stodolem? Tyto listy vnímají přesně takto – jako drahé bílé pilíře svíčky s poznámkami magnólie, vosku a přehřátí, nadměrně velikostí dolů.

Myslím, že se mi líbí. Je to jen velmi silné a chvíli to přetrvává.

3. Tear, Tame, pak hodit.

Tyto individuálně balené listy, které přicházejí 15 k krabici za 18 dolarů, jsou nasákli s vyhlazovacím olejem. Jen se roztrhne jeden otevřený, abyste se dostali k listu, který se cítí jako olej potažený kus voskového papíru, pak hladký list na vlasy, ať už potřebujete de-frizz.

Z nějakého důvodu mi připomínají ty mokré ubrousky, které se dostanete na Kentucky Smažené kuře …

Složky:

Isopropyl isostearát, polysorbát 20, kokosová nucifera (kokos) olej, butyrospermum parkii (básní) olej, vůně (parfum), steardimonium hydroxypropyl-panthenyl pEG-7 dimethikonový fosforečnan chlorid, benzylalicylát, hexylovábroď

4. Jsou lepší pro dotykové upy, než jsou pro primární kontrolu frizz.

Jak si pravděpodobně vidíte z mých pics, jeden list ohrožuje spoustu renegátových chlupů, ale několik stragglerů dostane pryč. To nezachytí každý fly-pryč, a pár fly-praných je v pořádku se mnou, ale stále bych nebyl 100% spoléhat na tyto listy pro intenzivní de-frizzing.

Myslím, že jsou to úžasné jako pohodlné jednou-in-a-zatímco věci, ale jsou to 1,20 dolarů. To se zdá být drahý pro jediné použití, že? Stejně jako, jistý, dám jeden do make-up tašky, když mám klíčové setkání v domovských potravinách, a chci poslední minutu tszuj, aby se podíval na mých nejlepších, ale pokud vše, co dělám, je míří do dětského příběhu, Nemyslím si, že bych použil jeden z nich.

5. Pokud používáte momentální kořenový sprej, užívejte si!

REKLAMA

FYI, pokud používáte jakýkoliv druh kořenového krytu-up sprej nebo tužku, budete chtít použít list před – ne po – sprej své kořeny, protože list zvedne jakoukoliv momentální barvu (což je, * Ahem * Proč můžete vidět tak spoustu dalších bílých chlupů ve výše uvedeném “po” pic).

Stále nějaké drobné cowlick akce …
Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.