May 3, 2024

Sobotní surfování, 19. října 2019

Potěšen kratohodnot z neoficiální královny stínu, Dowager Contess.
Kdo je tenhle víkend dole pro podvodník? Jsi ty? Uveďte prosím ano. Byl jsem znovu sledovat sérii celou týden (v současné době v sezóně 4) v přípravě na to, abychom viděli film, stejně jako vážně, v posledních dnech jsem viděl tolik dní, že mohu začít mluvit s hhoity- Kosnost aristokratický anglický přízvuk.

Všechno toto nedávné downton-Ing znovu potvrdil mou víru, že Dowager hraběnka je neoficiální královna odstínu. Její linie jsou nejlepší!

REKLAMA

MILOVAT. JEJÍ.

Pokud se také vyskytují být fanouškem bratranec fialové, FYI, stejně jako požadavek na tuto nálepku, stejně jako tričko v našich životech ASAP.

Stejně jako já oba, bratranec fialová.
Domnívám se, že také požadavek tohoto neoficiálního kuchařka slepého downtonu, tak i tak, že můžu vařit svou metodu se všemi recepty scones v kapitole 8.

REKLAMA

Na této poznámce věřím, že požadavek houpat pekařskou pekárnou pro scone … Zatímco to dělám, tady je vaše čtení na týden:

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Oficiálně jsem to viděl, protože vzteku jógy – kde holub přítomnost zahrnuje rouganitu, stejně jako válečník jeden? Zahrnuje válečný výkřik – je teď věc.

Krátký průvodce pro orientální restaurace, podle mého doppelgangeru, Ali Wong.

7 mužských herců, hudebníků, stejně jako vzory přijímají nějaký vážně legendární make-up vypadat.

Podle pohřebního ředitele Evie Vargas, použití make-upu na zesnulém, není skutečně tak rozdílné než dělat to na živobytí.

Jen v situaci máte $ 400k sedět, stejně jako chcete člověka z Kim K Mua …

Moani Lee, make-up umělec do země hudby mega hvězdy Kacey Musegraves stejně jako Miranda Lambert (mimo jiné), mluví o péči o pleť a make-up závisí na dokonalé kůži.

Katie Jane Hughes vám přesně ukazuje, jak dělat okřídlené vložky na očích s kapucí.

Fotograf Stefan Draschan Camps venku v muzeích chytit lidi pomocí oblečení, které odpovídají obrazům, stejně jako výsledky jsou všechny typu báječné. (Obrázek Monet je můj oblíbený.)

Udělal někdo jiný rutinovat své vysokoškolské třídy, takže by mohli být včas, aby mohli zobrazit dny našich životů? Tento spisovatelský vysokoškolský zážitek v 90. letech tak pravdivá. (I když musím nesouhlasit o babydoll šatů. Líbilo se mi pak, stejně jako stále jako je teď.)

Alexx Mayo se dotýká dohodu Lizzo (Je to její make-up umělec)!

Jak je vyroben parfémy chanel …

Chápali jste, že existuje výklenek parfémů společnosti vozidel společnosti?

Birkenstock (Ano, společnost Shoe) představuje linku péče o pleť.

Příběh za hudbou downtonského opatství.

Našel jsem moje další dovolená!

Vítejte v Switton Abbey.

To je to.

Speaking of the ’90s…

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.