October 24, 2024
Uncategorized

Sobotní surfování, 30. března 2019

Goooooooooood ráno, nádherná dívka! ? Jak uvádíme v našem domě, věřím, že jsi nádherný uvnitř stejně jako ven. Vnější věci? – Je to všechno dočasné. Je to vnitřní věci, které je důležité, stejně jako věřím, že jste nádherný na vnitřní straně.

Watcha se konal za den? Kromě normálních katurálních prací (vedlejší poznámka … V horní části výpisu je přinést karty kolem jako novorozence, s ohledem na to, že se probudil herectví * navíc * potřebný.), Mám v plánu malovat nehty, stejně jako ano Tyto plány budou s největší pravděpodobností zahrnovat pastely, ha ha ha!

REKLAMA

Jsem připraven uvést bye k tomu, že pastelové broskev Sally Hansen Mega Stamina Mani nahoře, který to udělal pět dní před “mírovým injekcím” na mě.

Byl jsem trochu šokován, že netrvalo spíše tak dlouho, dokud ostatní barvy, které jsem se snažil od linie (šéf lesk, stejně jako ona-ro, udělala to sedm dní, než se objevily obrovské čipy). Jediná věc, kterou jsem udělal jiným způsobem, bylo, dobře … měl jsem chudý zima, takže jsem hodně foukal nos. Zajímalo by mě. Nevím. Při každém typu rychlosti je čas na lak na nehty jít.

Vaše odvolání čtení pro týden …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

70letý make-up umělec Sandy Linter namaloval tváře Iman, stejně jako Cindy Crawford, stejně jako ona má to stát o make-upu: “nosit make-up, nemám ho nosit. Místo toho, aby se snažil skrýt nedostatky, zlepšovat to, co máte. ”

Top nápady od pleťových specialistů přesně tak, jak posílit toleranci vaší pleti k řízení dráždivých produktů, jako je Retinol.

Na této poznámce, tady je to, co Derms věří každý 40 – něco musí dělat pro mnohem lepší pokožku.

Jen v situaci jste přemýšleli přesně, jak dostat vlasy Jon Sněhové z hry trůny (je to legitimní obavy, zřejmě).

Mám kožešiny děti? Programu. To jsou údajně nejlepší vysavače pro řízení všech pet vlasy!

Nejste si jisti, co pro výrobu večeře dnes večer? Přesně tak něco z tohoto koleupu 24 absolutně strašidelných vintage recepty?

Proč vaše tříleté činy jako Threenager, stejně jako boční poznámka, vítejte na mém světě.

Mě stejně jako coywolf za pár let

Cue soundtrack na mé z dětství 80s …

Shirley Manson, trvale můj styl ikona

REKLAMA

Užijte si zbytek víkendu, k? ? Je to poslední v březnu. Doufám, že uděláš něco zábavného. ozvu se ti brzy.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.