October 24, 2024

Kolik je také pro paletu oční stíny?

Tom Ford Cognac Sable, stará instituce fave
Více, stejně jako mnohem více očních palet vzali v poslední době převrat do bláznivé nákladné země. Držím v mysli zpět v laskavějších, jemnější časy, kdy by se moje oči Tom Ford Quad udělal mé oči chyby jako animace Karen, nicméně, když jsem na Sephora nebo procházení jejich webových stránek, vidím oční stíny palety Natasha Denona za $ 129 , $ 169, stejně jako 239 dolarů, stejně jako její linka není jediný s drahou prémií. Je zde také kombinace 10 pánských očních očních hodin z Pat McGrath laboratoře, která je $ 125, mimo jiné, kteří tam vstávají v ceně.

Mám rád high-end make-up stejně jako další nadšenec Chanel / Tom Ford / přesýpací hodiny, nicméně musí být horní hranice, zejména pro předem osídlenou kombinaci s alespoň jedním nebo dvěma barvami, nikdy nebudu využit (protože # pravda).

REKLAMA

Moje horní limit je 100 dolarů, stejně jako to je jen přemýšlet o tom. Mohu jít stejně vysoko jako $ 125, pokud mám celkovou správu nad všemi barvami, mám rád dokončení i vzorce, stejně jako kombinace má alespoň 12 odstínů.

Co o tobě? Máte horní hranici, když se to týká oční palety? přesně kolik je také pro paletu?

Vaše přátelské komunitní kouzlo závisí,

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Karen

REKLAMA

P.S. Ah … moje ruce zápach jako Vánoce.

Vánoční strom v láhvi
Líbí se mi technika ruční mýdla na cíl. Dostanou gunk z mých rukou, ale neodejdou mou pokožku, stejně jako já prádlo mé ruce – vážně, nejsem srandu – možná 20krát denně.

Každopádně jsem objevil tuto Le Holiday “Příchuť” na cíl zvaném Frosted Fir, který voní přesně jako A? Vánoční strom. Pokud jste v tar-ghay běží poslední minuty rekreačních úkolů, stejně jako vidíte na polici, dostat to, sniff to. Bude to, že budete chodit s třetím lesem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.