October 24, 2024
Uncategorized

“Zlovu a lesklý” make-up Podívejte se s Nudestix a Urban Decay

YA vědět, tento celý “make-up za 30 minut nebo méně věc” Dělám celý týden dlouho je velmi osvobozující. Myslet si, že kdybych nechtěl vyzkoušet nic jiného než základní make-up, protože jsem si myslel, že jakýkoliv vypadá, že by to fungovalo by trvalo nejméně 45 minut do hodiny (nebo někdy dva).

Tento pohled trvalo 20 minut a – Získejte to! – Pouze jeden kartáč. Použil jsem šikmý kartáč očí, abych si vzal okraje kočičí oka.

REKLAMA

A a beautybender, pokud budeme opravdu vybíravý.

Chcete-li míchat make-up na mých očích, tvářích a rtech, jen jsem použil prsty! Byl jsem inspirován make-up umělce přítele jménem Fieran (Hej, Fieran!) Zavedl mě, Violetta_FR na Youtube. Je to nemožná elegantní francouzská žena, která žije v New Yorku, a většinu jejích aplikací s prsty a hrstkou výrobků (jen to, co se dostane do jejího kříže Cross-Body Chanelovy kabelky).

Je to osvěžující vidět makeup venku za hyper-glam beat, který dominuje sociální média, ya vědět?

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Anywho, zavolám tento pohled “pozlacení a lesk”, protože jsem použil smíšku jiskřivého třpytky, zlatého třpytivého třpytivého a matný taupe a béžové oko lesk na víčkách.

Chtěl jsem hrát s povrchovou úpravou a texturami, a chtěl jsem to udělat v chaotický, výstřední způsob, jakým vypadá poněkud “dáma jako”.

Pro mé oči jsem nakreslil tlustý kočičí oční vložku s taupe matný stínová hůlka (nudestix magnetické matné barvy očí v břidlici). Pak jsem použil prsty, aby šli na okraje na víčkách.

Dále jsem si vzal třpytivé neutrální zlatý stínová stíra zvaná pozlacená (také nudestix) a vrstvený, že na vrcholu taupe (rychlé! Chtěl jsem držet flicks a moje dolní lash linie tmavé, takže jsem nevrátil zlato na těchto částech.

Pak jsem popadl pánev Urban Decay Diamond Dogeeshadow, lahodné třpytivé zlaté hnědé, a dabbbed to na víčkách prstem, a pak naložil své řasy s Hella řasenka (Mac v extra rozměr vodotěsné).

Nakonec jsem aplikoval zvýrazňovač v mých vnitřních rohách pomocí lesklé béžové oko lesk s názvem Mléčné make-up oční vinyl v mostě.

Držel jsem všechno ostatní na mé tváři čistý a un-fussy, abychom pomohli třpytky a lesk vyčnívat více, a já jsem si vymyslel kůži s mlékem make-up Sunshine odstín, Mac Matchmaster Concealer a MAC mineralizují Skinfinish přirozený.

Pro nějakou barvu na mém obličeji jsem smíchal trochu Kjaer Weis Sun se dotklo krém červenat na tvářích, pak zdůraznil své horní lícní kosti s růžovým zlatým práškem zvýrazňovačem z Becca X Chrissy Teigan Palette, a použil jsem prsty, aby aplikoval oba červenat a zvýrazňovač.

Poté, co jsem vytrhl na Kjaer Weis červenat, měl jsem na prstu nějaké navíc, takže jsem si to promnul na rty a přidal vrstvu přesýpacích dívek Dívka Lip Stylo v Peacemaker nahoře.

DVACET MINUT! A cítí se tak dobře!

REKLAMA

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

P.S. TGIF! A šťastný bday do … MOI!

Leave a Reply

Your email address will not be published.