October 24, 2024

Mac budoucnost dopředu: Justine Skye Iridescent Prášek, stejně jako Dua Lipa Cremeshen Glass

Mac budoucí sbírka (dva ze tří kusů)
V budoucnu!

V budoucnu předpokládám, že Mac vydá každý měsíc jiný nový hudebně účtovaný kus make-upu, počínaje tento měsíc, stejně jako oni budou dělat to pro další dva měsíce po.

REKLAMA

Um … Nejsem opravdu jít ven na končetinu, protože, uh, jo. Mac budoucnost vpřed. Je to jejich nejnovější hudební spolupráce, stejně jako to zahrnuje tři produkty Le (Jo, je to trochu jedna), z nichž jiný, který bude vydán v každém z následujících tří měsíců. Každý z nich je partnerství s jinou zpěvákem. Je tu jeden pro Justine Sky, jeden pro Dua Lipa, stejně jako jeden pro Lee Ahoj, stejně jako to bylo dokonalým důvodem, abych přidal nové melodie k mému běhu playlistu, který byl v Dire požadavku nových melodií po dobu měsíců.

Chci říct, líbí vás, Lisa Lisa, ale můžete poslouchat hlavu k špičce tolikrát, než začne jízdy ořechy.

“U Nevím,” Justine Skye

“Buďte ten,” Dua Lipa

“Dýchat,” Lee Ahoj

Americký R & B zpěvák Justine Skye Udělal pastelové purpurové s růžovou perlou Iridescentskou dohodu s práškem (27 dolarů, přicházející 13. dubna, který si vybere Mac Místa, stejně jako na internetu Justine Sky Iridescent prášek [/ titulek]

Dua Lipa Cremesheen Glass
Dnes jsem použil Justine prášek na tvářích stejně jako Dua lesk.

Ooh, jiskřivý!

Justine Sky Iridescent prášek na tvářích stejně jako Dua Lipa Cremesheen sklo na rtech
Justine Sky Iridescent Prášek (top), stejně jako Dua Lipa Cremesheen Glass
Justine Skye Iridescent prášek (27 USD)

Dohoda s práškem jde Full Tilt Sparkle! Je to super třpytivé, takže pokud se chcete třást na procházce dolů do rohu obchodu pro balení gumy, nebo kdekoli jinde vaše cesty vezmi vás, budete s ním s největší pravděpodobností spoustu legrace. Je navržen pro tváře, stejně jako tvář, ale vsadím se, že by to mohlo využít na vaše oči.

S větší pravděpodobností ji využívám jako víko barvu, upřímně řečeno, protože se cítím, že je to trochu stejně zářit pro mé tváře.

Dua Lipa Cremesheen Glass ($ 17)

Chápete přesně, jak moc se mi líbí cremesheen vzorec, takže jsem vše o metodě, že to mocně hydratační non-lepkavý lesk cítí po mých rtech, ale opravdu nevidím údajně živé jiskry. Je to v podstatě přímá odstraňování lesku.

Dua Lipa Cremesheen Skleněné přísady
Justine Sky Iridescent Práškové přísady
Věřím, že oba z těchto kusů z Mac budoucnosti dopředu jsou docela (a já se mi líbí boxy), ale nechápu, kdybych cítil pang v mém srdci, kdybych na nich vynechal …

REKLAMA

O budoucnosti, rozumím jednu věc pro jistotu. K dispozici bude mourek s plus velikosti, která se dnes večer snaží vstát na prsa.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.