October 24, 2024
Uncategorized

Tom Ford 2017 Summertime Soleil Sbírka Skříně Illuminator v ukončení chtíče

Právě tady používám Tom Ford Ukončit chtíčový osvětlovač (A.K.A. Liquid Highlighter) kolem mého obchodu s (čelo, tváře, tváře, nos, brada i čelisti ).
V životě každé ženy je čas, když si uvědomuje, víš, že je to dospělá žena. V mém případě nepožaduji, že nebudu chodit s mým podtlakem visící z mých džíny, stejně jako já nepožaduji, abychom mohli chodit s obrovskými ol ‘kousky rave / festivalové sezóny svítí kolem mé tváře.

Myslím, i když, jestli Giganter Shine je vaše M.o., Sh * t girl, ani mě neposlouchat. Vy jste ty. Nicméně pro mě stejně jako třpyt, rád to je v pořádku (Foine), stejně jako kdyby to jde kdekoli jinde než moje víčka, stejně jako dolní lasové linie, ráda to je jemná, což je důvod, proč mám rád Tom Ford Skinová iluminátor v ukončeném chtíči (50 USD).

REKLAMA

Tom Ford Skin Illuminator v ukončeném chtíči (50 USD)
Dostat to “dovolená kůže”

Součástí sbírky Soleil Soleil Soleil Tom Ford 2017, ukončená chtíč je teplá broskev se zlatou perlou, stejně jako nejbetrnější z jemných zlatých kousků.

Mluvím mikro-ist mikro třpytky, abychom zajistili, že když budete platit, stejně jako míchání, dostanete extrémně jemnou teplou broskvou, perlejí záře s malými lesklými skvrnami rozptýlenými kolem kůže, která, když se zahlédl z Různé úhly, poskytuje krásnou jemnou záři, A.K.A. “Dovolená kůži,” A.k.a. Jaké mé vhodné okolnosti pokožky by vypadalo, pokud jsem strávil čtyři týdny chillin ‘na riviéře.

Také používat Kjaer Weis Cream Blush na Slunci se dotkly na tvářích, Nars Playpen na mých rtech stejně jako Tom Ford Young Adonis na mých víkách

FYI, “jemná” je zde klíčová. Stejně jako, když to bylo v roce 2013 nejprve vyšlo v roce 2013, se mi to líbilo, nicméně jsem se mu nelíbilo, stejně jako já teď, protože věřím, že jsem byl na mnohem více středního stupně / bodového světla. Teď se mi líbí jemná, stejně jako pravda, že to také má nějaký klidný lesk, což je pro mě mnohem přitažlivější.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

S ukončenou touhou, zkuste to neopřeně komplikovat věci vrstvením pod plnohodnotným nadací, stejně jako prášek. Líbí se mi nosit na holé kůži, takže právě dělám malé čerpadlo, smíchejte to, stejně jako to je to. Často ji smíchám do tónovaného hydratačního roztoku, tečka trochu korektora pod očima, vyplňte své obočí, proveďte obočí, proveďte vrstvu vodotěsné řasenky, stejně jako možná krém červenat, stejně jako rtěnku nebo lesk.

Většina dnů, jsem spíše materiál, který dělá tento typ jednoduchého, elegantního, non-fussy makeup.

Konečný verdikt

REKLAMA

Pokud se vám líbí high-end věci, stejně jako opravdu, opravdu jako jemný zvýraznění – jsem talkin ‘přesýpací hodiny ambient nebo mac strobe krémová úroveň jemná – myslím, že se vám líbí ukončit chtíč; Jinak pro vás s největší pravděpodobností nebude dělat moc.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.