October 24, 2024

Už žádné bláznivé klaunové tváře! Dva triky, aby se váš červenat vypadal tak, jak je to možné

červenat, babe!
Proč je přirozený – vypadající červenat tak těžko?

Ve velkém plánu make-up aplikace, to není jako oční stíny, kde někdy mícháte čtyři nebo pět barev na víčkách. červenat je obvykle jen jeden odstín na poměrně velké oblasti. Není to tak přesné jako dávat barvu v horním záhybu, tak proč je to tak freakin ‘obtížné, aby se červenat pohled přirozeně?

REKLAMA

To mi poskytlo mnoho let těžké časy, stejně jako stále čas od času, avšak správně zde jsou dvě tipy, které skutečně pomáhají. Když jsem to zjistil, bylo to jako mraky se rozloučily, stejně jako jsem slyšel Angels zpěv, Ahhhhhh! Ještě důležitější, už jsem nebyl Rollin ‘kolem města už se dvěma malými kruhy na mých tvářích (které, omg, já jsem úplně udělal!).

Stejně tak právě tady jsou dvě věci, které dělám, když jdu na nejvíce přirozeně vypadající červenat.

Snižte jakýkoliv typ zarudnutí, stejně jako vaše plátno jako první

Tenhle je opravdu užitečný pro nejvíce přirozeně vypadající červenat. Na rozdíl od pouhého nanesení červenat se nad holou pokožkou, vždy začínat večerní tón na kůži co nejvíce skrýt jakýkoliv typ oblastí zarudnutí vůbec (jako z pupínků), stejně jako kolem tváře, protože chcete svou základnu Tak blízko k dokonalému, jak můžete potenciálně dostat dříve, než použijete svůj červenat nahoře.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Pokud dáte něco pigmentovaného jako červenat na vrcholu oblasti, která již má barvu – jako na vrcholu červeného pupínku – váš červenat zvýrazní tuto oblast ještě více, takže vaše plátno nejprve. Aplikujte svůj základ a / nebo korektor kdekoli, který je požadavek, stejně jako pak aplikovat svůj červenat. Tato metoda bude vypadat jako přirozený zametání barvy přes tváře.

Použijte svůj obchod s práškem před červením

Dalším hrotem je aplikovat váš prášek červenat (pokud se váš práškový červenat, je váš specifický červenutý jed, stejně jako k tomu, aby byl můj) na vrcholu dohodu s práškem, místo jiné metody kolem. Takže, pokud začínáte s primerem, použijete svůj základ, stejně jako tajemník, pak vaše dohoda s práškem, stejně jako váš červenat.

Vzhledem k tomu, že produkty rádi zavěsit na krémy, stejně jako nadace jsou krémové produkty, pokud aplikujete prášek červenat přímo na vrcholu své nadace, jakýkoliv typ oblastí, které mají více výrobků na nich, bude chytit více vašeho červenat, odchodu s vámi Některé nerovnoměrné skvrny intenzivnější barvy červenat na tvářích.

Místo toho, pokud použijete svou dohodu s práškem na vrcholu své nadace, vaše nadace bude chytit dohodu s práškem velmi první (místo vašeho červenat).

Jednou z výhod je, že protože vaše dohoda s barvou prášku je s největší pravděpodobností podobná vaší nadační barvě, nebude vypadat nerovnoměrné. Ještě jednou výhodou je, že obchod s práškem poskytuje váš prášek červenat základní vrstvu s podobnou strukturou (prášek), jako je polštář, stejně jako obecně je snazší míchat podobné struktury dohromady, jako jsou krémy s krémy, stejně jako prášky s prášky.

Tato vrstva dohody s práškem působí jako polštář pro tvé červává, stejně jako je mnohem snazší scoot ty červenat zrna spolu, stejně jako míchání. Výsledkem je více přirozeně vypadající červenat.

Vše o tom Legíny Život

OK, tak jsem tam naprosto šel. Koupil jsem si pár Zella vysoké středněji legíny, stejně jako ya pochopit co? Jsem o nich opravdu nadšený!

Mám pár párů legíny z Zella, které jsou všechny střední až s nízkým pasem, stejně jako od té doby, co jsem měl dítě, um … nemohl jsem se do nich vrátit. Neuvádějí mi přesně stejnou metodu, na které využili – konkrétně, můj žaludek visí nad pasem. Takže, chtěl jsem pár legíků, které drží cokoliv v, A.K.A mámu denim stylu. stejně jako ya pochopit co? Cokoliv, jsem s tím úžasný. Viděl jsem tyto vysoce pasové legíny na webových stránkách Nordstrom, zkontroloval všechny velké hodnocení, stejně jako bylo jako, Darnit, jen tam půjdu.

Stále čekám na ně, abychom našli … Když dorazí, chceš, abych je vyhodnotil? Lol! Předtím jsem zkontroloval cvičení na MBB. Pokud si myslíte, že bych měl vědět.

REKLAMA

Dlouhé online legíny!

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.