October 24, 2024

Plánujete nosit make-up na vánoční ráno?

Vánoce 2015 (BG byl stále v mém tum)
Abych byl upřímný, nevěřím, že je to v karicích pro mě letos. Jsem Filipino, stejně jako moje domácnost se dnes večer slaví stejně jako pobyt po celou noc (ano, zpíval jsem to jako Lionel Richie).

Ale ve skutečnosti zůstáváme celou noc! Myslím, že možná budeme ZONKOVAT na 1 nebo 2, ale to je po celou řadě potravin, zábavy i karaoke. V době, kdy vánoční ráno rolá, nemůžu zvládnout moc. Můžu vyčistit zuby (možná), nebo někdy se vrátím do živého prostoru s chlupatými zuby, stejně jako kožešinový jazyk, stejně jako to je naprosto v pořádku. Když jdu na půlnoční mše, kterou jsem využil, abych to udělal více, když jsem byl mladší, budu nosit nějaký make-up, ale je to už několik let, co jsem to udělal.

REKLAMA

Možná za pár let, kdy Connor je o něco starší, stejně jako se dostaneme brzy k otevření poskytujeme vánočním stromem, mohu dát do úsilí držet nějaké korektory pod očima, protože víš, jsem 41 teď … Vy může dělat matematiku. Do té doby, kdo přesně rozumí, jak skvělé budou kamery na našich telefonech? Stejně jako já prostě nepožaduji, že se chytil za potomstvo.

Takže moje odpověď bude s největší pravděpodobností modifikace za několik let.

REKLAMA

A co ty? Plánujete nosit jakýkoliv typ make-upu na vánoční ráno? Rekvizity, pokud jste, holka.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.